søndag den 21. august 2011

Hvis jeg vandt en million, ville jeg...

Først og fremmest tjekke efter om det nu var sandt og derefter fortælle mine forældre at vi så skulle på ferie. Jeg ville inviterer den nærmeste familie med til Australien og så skulle vi alle have et dykkersetavekat. Jeg ville shoppe løs med mine veninder og give dem en masse ting. Jeg ville give min mor en rejse, så hun kunne komme lidt væk (det trænger hun til). Jeg ville købe store julegaver til HELE min familie. Og for samvittighedens skyld, ville jeg donere en masse penge til velgørenhed.

Hvad ville du gøre hvis du vandt en million?
Klik herog vær med i konkurrencen på millionlotteriet.dk

1 kommentar:

Klasselotteriet sagde ...

Vi har fundet konkurrencevinderne. Præmien som var et rejsegavekort er blevet til præmierne, for på grund af mange gode indlæg har vi besluttet at præmiere tre bloggere. Besøg Millionlotteriet og se, om det er dig der er valgt som vinder.


Der kommer snart en ny konkurrence på millionlotteriets hjemmeside, og det bliver nemt at vinde. Imens vil jeg foreslå at købe lodsedler til Klasselotteriets fem trækninger, som finder sted fra den 15. november og fem dage frem. Vi trækker lod om 9 milliongevinster og har altid over 40.000 glade vindere hver måned. Og apropos glade vindere, så kan man læse vinderhistorier og selv blive en glad vinder på hjemmesiden for Klasselotteriets glade vindere.